Hårlaser är ett sätt att bota hårproblem

Många människor som har problem med håravfall tittar på olika lösningar för att göra problemen mindre. En del köper shampoon andra gör en laserbehandling  med en hårlaser och de tredje lägger sig under kniven och gör en hårtransplantation. Transplantation kan gå till på flera olika vis men en metod som ökar är FUE. Den största fördelen med FUE är att patienten slipper ett sammanhängande ärr i nacken som för blotta ögat ofta blir synbart om håret klipps kort. FUE-metoden resulterar visserligen i betydligt fler ärr, men de är i regel så små att de inte märks, inte ens om ytan klipps mycket kort. För kvinnor känns operationen med att skära ut ett snitt i nacken som mindre intressant men för en del är det ändå den bästa lösningen.

Comments are closed.